pg 1 tdc
De ce să participi ca și companie

Pentru că poți recruta repede și cu costuri reduse.
Pentru că îți întărești poziția de angajator preferat.
Pentru că ai acces la cele mai bune servicii de pe piață.

 


pg 2 tdcDe ce să participi ca și candidat

Din 2006 până astăzi am ajutat peste 15.000 de tineri să se angajeze și alte câteva mii să treacă prin cursuri și programe de carieră. Cu peste 80 de ediții la activ în 15 orașe din România și din Republica Moldova, Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din țară. Alături de eJobs.ro, partenerul nostru oficial, suntem prezenți în Cluj-Napoca, București, Timișoara, Iași, Sibiu, Brașov, Tîrgu Mureș, Oradea, Baia Mare și Chișinău.

 


pas4Din contul tau eJobs.ro, descarca CV-ul in format SmartCV (include un cod de bare) si printeaza-l intr-un singur exemplar. In cadrul Targului de Cariere, companiile vor scana SmartCV-ul tau in momentul in care doresti sa aplici.
CV-ul tau va fi salvat automat in baza de date a angajatorilor la care ai aplicat cu SmartCV-ul.

Workshop-uri gratuite la Târgul de Cariere:
VINERI: Târgul de Cariereaduce la Brașov și o întâlnire specială între compania IBM și tinerii brașoveni interesați de o carieră în cadrul acestei companii. Patru reprezentanți IBM (un manager, un specialist IT, un recruiter și coordonatorul programului de recrutare pentru absolvenți) vor prezenta programul de internship al IBM, precum și alte oportunități de carieră în cadrul companiei.

Întâlnirea va avea loc vineri, 21 martie, de la ora 12, la Casa Armatei- Sala Marmura. Participarea este gratuită, dar există numai 20 de locuri disponibile. Pentru a putea participa la întâlnire, doritorii trebuie să aibă studii tehnice absolvite sau în curs și să posede cunoștințe medii sau avansate de limbă germană. Formularul de înscriere se găsește mai jos.
SÂMBĂTĂ: Târgul de Cariere va facilita o întâlnire între compania Continental și tineri brașoveni dornici de a afla informații relevante și de a-și dezvolta CV-ul. În cadrul workshop-ului se va vorbi despre dezvoltarea aptitudinilor necesare pentru a defini, planifica și desemna forța de lucru, coordonarea proiectelor, monitorizarea și evaluarea rezultatelor și gestionarea riscurilor.Workshop-ul va avea loc sâmbătă, 22 martie de la ora 11, la Casa Armatei- Sala Marmura.Participarea este gratuită, în limita a 50 de locuri disponibile.
Despre companii:

Compania IBM este cel mai mare furnizor IT din lume, cea mai inovativă companie la nivel mondial. În ultimii 15 ani IBM a înregistrat mai multe brevete decât oricare altă companie pentru invenţiile sale tehnologice. Ca lider IT, soluţiile şi serviciile IBM pătrund în toate domeniile: servicii financiare, sănătate, guvern, automobile, telecomunicaţii, educaţie. Diversitatea şi aria largă de acoperire a portofoliului – hardware, software, servicii, cercetare, finanţare şi tehnologie – diferenţiază în mod unic IBM de celelalte companii din industria IT. IBM continuă să transforme procesele şi funcţiile sale pentru a deveni un nou model de corporaţie numit Globally Integrated Enterprise.

Coninental AG, commonly known as Continental or Conti is a leading German automotive manufacturing company specializing in tires, brake-systems, automotive safety, powertrain, and chassis components, tachographs, and other parts for the automotive and transportation industries. As a company or as an employer, our commitment to corporate social responsibility is practiced professional education and early career possibilities are just a few of our core working values. For this reason we encourage self-directed work, project responsibility in innovative fields and collaboration in international teams.

 

Sponsori: Participanti: 

Parteneri Media: 

Studentie Logobusiness24_logoziare_logo_headlogo_cariereHR manager logologologo-capitalEVZlogoCursBNRlogoelle-logo.jpg_308_800_2LogoAvantajeWS_new_logo