Târgul de Cariere prezintă

I ♥ MY JOB ACADEMY

3-4 OCTOMBRIE 2018

SALA POLIVALENTĂ CLUJ-NAPOCA

COACHING, COMPETITIONS & CONFERENCE

I love my job Academy este o platformă pentru dezvoltarea profesională și personală a candidaților. Întotdeauna ne-am dorit să interacționăm mai bine cu persoanele care intră în contact cu Târgul de Cariere, să facem mai mult pentru acestea, de aceea am dezvoltat această academie. Ea reunește mai multe activități, iar una dintre cele mai interesante este conferința I love my job, unde vă veți întâlni cu cei mai activi oameni în căutare de dezvoltare profesională, dornici să vă împărtășească din experiențele lor. Cuvintele lor vă vor motiva să faceți o schimbare în carieră, să păsiți cu încredere în direcția unei cariere mult visate. Paleta de activități este completată de două competiții axate pe comunicare. Vă invităm să ieșiți din zona voastră de confort prin participarea la competițiile de public speaking și debate, Job Heroes in Action și Always Right. Academia include și sesiuni de consiliere în carieră, one on one, menite să identifice trăsăturile de personalitate, abilitățile participaților și să contribuie la definirea sau redefinirea valorilor acestora. De asemenea, pot să se oprească la o simulare de interviu și de negociere de salariu, să fie pregătiți pentru a ști cum anume sa își vândă serviciile. În final, dacă au întâmpinat o problemă administrativă sau legală la locul de muncă, standul de legislație a muncii îi așteaptă. Practic, I love my job Academy oferă modele și provoacă candidații să se cunoască mai bine și să își promoveze munca într-un mod cât mai eficient. I love my job Academy organizează toate activitățile enumerate mai sus la Târgul de Cariere și găzduiește în restul timpului, sesiuni de consiliere în carieră și diverse activități de dezvoltare personală la sediul din Cluj.

Speakeri

Andi Vanca

Andi Vanca

Head of Communication / Electric Castle

Folosește canalele online, social media, PR, direct mailing, OOH etc. pentru a promova/comunica festivalul Electric Castle.
Gabriela Culda

Gabriela Culda

PHD associate professor la Departamentul de Psihologie

Predă “Psihologie Criminalistica și Judiciara” și este avocat în Baroul Cluj. Licențiată în Științe Economice, în Drept și în Psihologie.
Daniel David

Daniel David

Profesor "Aaron T. Beck" de Psihologie Clinică și Psihoterapie

Specializat pe Psihologie Clinică și Psihoterapie la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, a obținut distincția “Aaron T. Beck”. Coordonează programul de cercetare la Institutul Albert Ellis din New York.

Bogdan Ciocian

Bogdan Ciocian

Founder & CEO / Meron

A intrat pe piață cu un târg de asigurări, iar în șapte ani a adus în top acest domeniu organizând evenimente precum TeCOMM, HR Summit, The Woman, Touristica, Architecture. 
Oana Pocan

Oana Pocan

Asistent Universitar/ Facultatea de Teatru și Televiziune

Are doctorat în cercetarea privind aplicarea și utilizarea instrumentelor, a tehnicilor și metodelor de antrenament specifice actorului, în sfera socială.
Constantin Covaliu

Constantin Covaliu

General Manager/ Street Food Festival

Și-a petrecut ultimii cinci ani de viață lucrând în organizarea de evenimente, strângere de fonduri, marketing și industria ospitalității.
Roxana Dumitrache

Roxana Dumitrache

Cultural Programs Coordinator/Institutul Cultural Roman

A absolvit SNSPA. Are un master în Studii Europene absolvit în cadrul London School of Economics and Political Sciences. A lucrat în cadrul Comisiei Europene ca Principal Adviser stagiaire, DG Connect. 
Radu Valentin Bazavan

Radu Valentin Bazavan

Blogger, Producătorul filmului "Usturoi"

Are cunoștințe avansate în domeniul copy-writing-ului și publicității. Este totodată traducător și translator. Semnează scenarii de film independent și activează ca producător de film.
Răzvan Onu

Răzvan Onu

Voluntar Internațional

A experimentat treizeci și
șase de țări, mai multe decât vârsta lui, printre care Tanzania, Madagascar,
Turcia, Irlanda, Colorado, Nevada, Peru, Nepal, Gana sau Hawaii. Are trei mastere și un doctorat în Maketing Turistic.
Cristi Danileț

Cristi Danileț

Judecător / Tribunalul Cluj

 Membru CSM (ian. 2011- ian. 2017). Înainte de anul 2011 a activat la instanțele din Cluj și Oradea, ultima funcție obținută fiind aceea de vicepreședinte al Judecătoriei Oradea.

Parteneri

Nu rata șansa de a câștiga premiile

Înscrie-te la unul din cele două concursuri până în 22 septembrie